December 20-29, 2024

Kerstman huren

Huur bij ons de enige echte kerstman

Een echte Kerstman op uw evenement, bedrijfsfeest of winkelcentrum? Of in uw on line Kerstwens of Kerstpromotie. Hier vind u de mooiste en meest bevlogen Kerstman!

De Kerstmeisjes en Kerstvrouw gaan graag met hem mee en maken de mooiste foto’s of delen heerlijke kransjes uit! Informeert u snel naar de mogelijkheden, wij hebben nu een aanbieding! Het “Kerstpakket” 4 uur kerstman voor €495,00.

‘Het’ verschil? Ik speel niet de kerstman, Ik ‘ben’ de Kerstman !

Alles is bij ons bespreekbaar en wij zoeken graag met u naar een leuke invuling! Ook voor de zingende Kerstman bent u bij ons op het juiste adres. De Kerstman kan solo (of met kerstdames) bij uw feest of evenement rondlopen foto’s maken en zelfs live zingen met zijn gitaar. Maar ook kunnen wij, de Kerstman met zijn Kerstvrouw op uw evenement live en 'on stage' de kerstsfeer verhogen door hun repertoire te zingen.


Nederland

Beschikbaar in heel nederland

Op locatie

Per dagdeel te reserveren

De echte kerstman

Spreekt ook voor groepen

20 - 26 Dec

2022

Huur de kerstman direct voor jouw event

De kerstman is per dagdeel te huren!

Referenties

In de afgelopen jaren verzorgde ik de “Kerstman” voor verscheidene internationale evenementen. Onze “Kerstman” is om deze reden dan ook internationaal bekend en inmiddels zeer gewaardeerd. Bedrijven als SBS6 groep, RTL groep, Stage Entertainment en Nederlandse nationale televisie gingen u voor en sedert december 2015 ben ik ook bekend in Dubai (Abu Dhabi).