December 20-29, 2024

Over kerstman huren

Marco Slinger is mijn naam en ik ben directeur van MSEntertainment. Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als presentator, acteur, Clown/kinderentertainer en DJ. 14 jaar geleden zag ik armoedig kerstentertainment. Voor mij was dit de motivatie om Kerst bij de mensen te brengen op de manier dat het zou moeten zijn. Puur en uit het Hart! Sindsdien verzorg ik met veel plezier & inzet de enige echte Kerstman. Ik werk inmiddels met 4 kwalitatief zeer goede Kerstmannen die ik op diverse projecten kan inzetten. Zo hebben de “Kerstmannen” uitgebreide ervaring en komen in winkels waaronder de Bijenkorf & Mediamarkt, verscheidene grote winkelcentra, verschillende hotelketens waaronder Mercure hotel Abu Dhabi & verschillende Van der Valk hotels, op kerstmarkten in binnen & buitenland, bij zakelijke evenementen, presentaties en beurzen.

De Kerstman verscheen ook bij verschillende radio presentaties en activiteiten voor het goede doel zoals de Kerst Kick Off van Sky Radio & Radio 3 (Nederlandse Nationale Radio liefdadigheidsactie van het Internationale Rode Kruis, Serious Request). Ook verzorg ik al 10 jaar de Kerstman voor Coca Cola Nederland! Wij toeren reeds 10 jaar door Nederland met de magische kersttruck. Voor mij is het dan ook een eer om te mogen zeggen dat ik de afgelopen 10 jaar de Kerstman heb mogen zijn voor Coca Cola Nederland. Zij zijn tenslotte de createurs van de Kerstman en de vormgevers van de moderne Kerst!

In de afgelopen jaren verzorgde ik de Kerstman voor verscheidene internationale evenementen. Onze Kerstman is om deze reden dan ook internationaal bekend en inmiddels zeer gewaardeerd. Bedrijven als SBS6 groep, RTL groep, Stage Entertainment en Nederlandse nationale televisie gingen u voor en sedert december 2015 ben ik ook bekend in Dubai (Abu Dhabi). Zo ben ik in december 2015 uitgenodigd in Abu Dhabi om de WTC Mall in kerstsfeer te mogen openen en hier enkele dagen een groot feest van te maken. Dit was een groot succes wat tot grote media aandacht leidde in de Emiraten